Golf Pack

U houdt van golfen, lekker tafelen en ontspannen in een groene omgeving? Met ons golfarrangement combineert u die sportieve, culinaire en recreatieve genoegens in één onvergetelijke trip.

Golf in Edingen of Château de la Tournette en overnachting met ontbijtbuffet en driegangendiner in Le Vieux Cèdre

Neem uw intrek in een van onze ruime, comfortabele kamers en geniet van een overnachting met uitgebreid ontbijtbuffet, een verfijnd driegangendiner op de avond van aankomst (als u op zondag incheckt, kunt u naar keuze dineren op zondagmiddag of maandagavond) en, last but not least, een greenfee voor de fraaie golfbanen van Edingen of Château de la Tournette, die het hart van elke golfliefhebber sneller doen slaan.

Een kleine wandeling door het kasteelpark brengt u in Golf Club Enghien met zijn 6 400 meter lange 18-holes baan Arenberg. Op dit uitdagende parcours wordt u getrakteerd op schitterende panorama’s over de fairways, omzoomd door eeuwenoude bomen en waterpartijen, met als absolute apotheose hole 18, waar u het balletje over het water en een 600 jaar oude boom moet slaan richting het voormalige jachthuis, nu het sfeervolle clubhuis. Klinkt dat wat te hoog gegrepen voor u, dan vindt u iets meer bescheiden uitdagingen op de 9-holes baan Brunehault.

Een 25-tal kilometer verderop in de groene zuidrand van Brussel strekken de gerenommeerde golfbanen van Château de la Tournette zich voor u uit. Leef u uit op de weidse English Course, de spectaculaire American Course of de compacte 9-holes Executive Course. De fairways zijn prachtig gelegen in een 160 hectare groot domein rond het mooi bewaarde 16e-eeuwse kasteel. De majestueuze gebouwen herbergen het clubhuis, met een terras waarop u met uw gezelschap kunt nagenieten met een adembenemend uitzicht over het terrein.

Een voorsmaakje?

Voor alle info, prijzen en reserveringen van uw golftrip kunt u ons bellen op 02 397 13 00 (vanuit Nederland: 0032 2 397 13 00).

Wij zien ernaar uit om u als gast te verwelkomen.